De 999 Vizualizari

RETETA! Nu doar pisicile adoră peștele!

Câinele tău o să iubească biscuiții cu somon!

O rețetă delicioasă trebuie să conțină și somon, ar spune orice pescar! Și nu doar ei, ci și pisicile și, mai ales, câinii! Pentru aceste animale, gustul de pește proaspăt de ocean duce ora mesei la un alt nivel! Iată cum le poți satisface poftele cățeilor cu acești biscuiței delicioși, buni ca aperitiv, recompensă sau amestecați cu bobițe. În plus, somonul conține acizi grași extrem de benefici pentru sănătatea lor.

Ingrediente:

½ cană de ovăz

½ cană de făină de ovăz (sau făină de grâu)

½ cană de somon proaspăt, fiert și tocat mărunt

½ cană de morcov ras

1 ou

3 linguri de ulei de somon

¼ cană de apă

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele până când rezultă o pastă groasă. Porniți cuptorul la foc mediu și pregătiți o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Cu ajutorul unei linguri, faceți mici ”chiftele” pe care le puteți presa cu degetele, pentru a le aplatiza și a le da forma de biscuite.

Dați tava la cuptor timp de 30-40 de minute, până când marginile biscuiților devin maronii. Lăsați să se răcească în mod natural, la temperatura camerei, apoi le puteți oferi companionului!

Din această rețetă vor rezulta 14-16 biscuiți de mărime medie! Poftă bună, cățeluși!

Foto: Dogs Pack Snaks

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X