Sari la conținut
Home » Reprezentanții unui spital s-au gândit și la animalele persoanelor internate. Uite ce fac pentru ele

Reprezentanții unui spital s-au gândit și la animalele persoanelor internate. Uite ce fac pentru ele

Pentru că animalele de companie rămân una dintre marile bucurii ale iubitorilor de animale, reprezentanții unui spital s-au gândit și la animalele persoanelor internate. 

Puține spitale din România își pun problema animalelor persoanelor internate, iar Institutul Oncologic din Iaşi a făcut un parteneriat între spital şi o pensiune de animale. care va îngriji gratuit câinii însoțitori ai pacienților hipoacuzici sau nevăzători internați în spital. Pensiunea va asigura transportul animalelor, hrana și anumite tratamente medicale dacă va fi nevoie.

Pentru a face despărțirea mai ușoară, reprezentanții pensiunii spun că la cerere pot trimite pacienților internați filmulețe sau fotografii cu animalul de companie și activitățile pe care acesta le desfășoară în spațiile de joacă, potrivit TVR.

Și ceilalți pacienți de la IRO care au animale de companie pot apela la pensiune, dar contra cost. O zi de cazare costă 40 de lei, dar în această perioadă există și câteva reduceri în funcție de serviciile alese. Pensiunea nu este doar pentru câini ci și pentru pisici, papagali sau alte animale de companie.