Sari la conținut
Home » Regina a fost avertizată de boala care nu iartă animalele! De ce nu se face nimic?

Regina a fost avertizată de boala care nu iartă animalele! De ce nu se face nimic?

Regina a fost avertizată de boala care nu iartă animalele! De ce nu se face nimic?

Regina Elisabeta fost avertizată să țină câinii regali în casă, după ce un câine a murit și alți doi s-au îmbolnăvit grav. Din primele informații, boala care ucide rămâne încă un mister în lumea veterinară.

Microbul, care este în atenția cercetătorilor încă din anul 2010, este luat din pădure, toamna. Simptomele includ vărsături, diaree, letargie, dureri abdominale, febră și dureri musculare, potrivit Daily Star.

Regina și prințul Philip își i-au cu ei iubiții lor câini atunci când călătoresc către diferitele domenii, ceea ce înseamnă că acum ar trebui să fie extrem de precauți când își plimba animalele în jurul casei din Sandringham, Regatul Unit.

În atenția cercetătorilor a fost doamna Hands, care și-a plimbat cei trei câini în apropierea domeniului Casei Regale din Sandringham.

Dar, după călătoriile efectuate prin pădurile din apropierea domeniului, Hands a constatat că ceva nu era în regulă cu animalele sale de companie.

„Au vomitat toată noaptea”, a spus doamna Hands. „Erau, în mod clar, foarte bolnavi, trupurile lor tremurau – era îngrozitor.”

„Au fost internați trei zile la un cabinet veterinari și tratați pentru a fi în cea mai bună formă. Jessie și Minnie și-au revenit și au fost aduși acasă, dar nu au putut face nimic pentru Kiki, care ulterior a decedat. ”

În ciuda faptului că SCI ar fi o boală rară, numeroase cazuri au fost înregistrate anterior în Sandringham, primul dintre acestea fiind raportat în 2010.