Sari la conținut
Home » Refuzat de fostul său proprietar, un câine pierdut este adoptat de o nouă familie!

Refuzat de fostul său proprietar, un câine pierdut este adoptat de o nouă familie!

Refuzat de fostul său proprietar, un câine pierdut este adoptat de o nouă familie!

Un câine a intrat într-o nouă familie!

Pentru Bobi, fiecare zi reprezenta o luptă pentru regăsirea familiei sale, după ce s-a pierdut în timpul unei plimbări. Vizibil afectat de perioada petrecută de unul singur pe stradă, cățelul a fost surprins de voluntarii Howl of a dog, rătăcind în apropierea unei gări.

Atunci când s-au apropiat de el, patrupedul a fugit speriat, fiind temător față de alți oameni

În cele din urmă a fost ademenit cu mâncare, iar salvatorii au putut să îl prindă. A fost dus la o clinică veterinară, unde au putut observa faptul că acesta are nouă ani și mai mult decât atât, face parte dintr-o familie, pe baza microcipului.

Salvatorii sperau că proprietarul va fi fericit să-şi revadă câinele, dar realitatea a fost cu totul alta.

Proprietarul lui Bobi a spus că patrupedul fugise de acasă, care se afla la 16 km de gară. Dar tot acesta dat de înţeles că bătrânul Bobi, parţial orb, nu mai era binevenit, lăsându-l fără niciun regret în grija salvatorilor.

Patrupedul nu a înțeles ceea ce se întâmplă, fiind nevoie de un timp îndelungat pentru a putea să se adapteze noilor schimbări.

câine
câine

În scurt timp, Bobi a reuşit să fie adoptat de o familie. În ciuda faptului că are o vârstă, îi place să se joace cu fraţii săi mai mici, Jack şi Bo, în fiecare zi. Noua lui familie a promis că nu îl va părăsi niciodată, el având un loc special în care să își petreacă ultimii ani din viață, reușind să treacă peste trauma din trecut, în momentul în care a fost refuzat de fosta familie.

Videoclipul de mai jos îi prezintă povestea de viață a lui Bobi, ajuns să trăiască în apropierea unor oameni cu totul deosebiți.