De 11601 Vizualizari

Refugiatul sirian care nu si-a abandonat pisica!

 

Un refugiat sirian nu s-a indurat sa-si abandoneze acasa pisica, chiar daca a decis sa plece la un drum lung si plin de neprevazut…

Impreuna, Zaytouna si stapanul ei au indurat impreuna greutatile vietii de fugar, pisica beneficiind totusi de un tratament special, de-a lungul calatoriei fiind transportata intr-un ham de carpa purtat la piept de proprietarul ei, potrivit aktual24.ro.

pisica refugiat1

Se pare ca Zaytouna a fost lucrul pe care acest refugiat nu l-a putut abandona, sosirea celor doi la tarm starnind uimirea voluntarilor care i-au asteptat in tabara de refugiati din Grecia.

Daca aventura stapanului este una obisnuita pentru sutele de mii de refugiati care iau cu asalt tarmul Europei, voluntarii din tabara greceasca au recunoscut ca, pana acum, nu au mai avut niciun animal de companie care sa ceara azil.

Asa ca Zaytouna (“maslina”, in limba araba) s-a transformat ea insasi intr-o vedeta a postarilor de pe Twitter si, in urma acestei popularitati, ii poate asigura o soarta mai buna si stapanului ei care nu a abandonat-o la plecare.

2 Comentarii

  1. asta e o poza facuta de tabara cealalta pentru sensibilizarea oamenilor cu privire la refugiati…Nu zic ca printre ei nu se afla si oameni de genul ,dar cred ca 90% din ei sunt huligani ,si pusi pe stricaciuni.

  2. Cum orice animal , de la soarece de casa pana la cel de camp, animale domestice (vaca, magarul, -care duc greutati mari in spinare-,) sunt mai valoaroase decat femeia un cultura islamista, )ev ident, femeile si fewtitele sunt abandonate intr-ale rapirii si sclavagismului sexual , el a dus pisuicuta posibil sa fie trautatizata sexual de SI . A salvat-o eroul nostru musulman. c Cat curaj si cata gingasie cald umana! la eroul nostru islamist!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X