Sari la conținut
Home » Recompensă uriașă. Decizie uimitoare luată de un iubitor de animale după ce și-a pierdut câinele!

Recompensă uriașă. Decizie uimitoare luată de un iubitor de animale după ce și-a pierdut câinele!

Decizie uimitoare luată de un iubitor de animale după ce și-a pierdut câinele!Un iubitor de animale din Bârlad, care și-a pierdut câinele de companie, oferă o recompensă uriașă celui care îi va aduce câinele acasă.

Iată oferta postată pe un grup de socializare: „Pierdut câine zona Gãrii, (fast food La Misu) acum 10 minute! Cine l-a luat este rugat să-l aducă înapoi , ofer recompensã 400 euro sau o masinã la cheie”, a sunat prima postare, chiar în noaptea în care s-a pierdut cãtelul, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

A doua ofertă vine cu poza masinii! „Fac ultimul apel cãtre acea persoanã care mi-a luat câinele din zona Gãrii ( fast food La Misu) în intervalul orar 00:35 – 00:55 asearã. Mi-au sãrit în ajutor peste 100 de persoane, au distribuit peste 500 de persoane! Oricine ai fi promit de fatã cu atâta lume cã nu-ti fac nimic, vreau doar câinele înapoi. Zi-mi ce vrei, bani sau ce vrei, o masinã?

Îti las masina asta în orice parcare vrei tu, cu cheia în contact, sau îti bag bani în cont! Dar te rog dã-mi cainele înapoi!”.

Nu vei putea sã-l întelegi niciodatã, daca nu-i crescut de tine si daca nu iubesti animalele!”, a mai scris proprietarul.