Sari la conținut
Home » Recent adoptat, un câine își așteaptă cu nerăbdare noul său stăpân! Videoclip emoționant

Recent adoptat, un câine își așteaptă cu nerăbdare noul său stăpân! Videoclip emoționant

  • de
câine

Recent adoptat, un câine își așteaptă cu nerăbdare noul său stăpân! Videoclip emoționant. займ круглосуточно на карту без отказа

Cățelușa a fost salvată dintr-un adăpost!

Această căţeluşă adorabilă tocmai a fost salvată din adăpost şi dusă într-un loc pe care îl poate numi „acasă”.

Când stăpânul ajunge acasă şi merge prin curtea din faţă pentru a-şi saluta căţeluşa, aceasta nu-şi poate reţine explozia de bucurie.

Este atât de încântată, încât aleargă la poartă înainte ca el să ajungă acolo! E fericită şi dă din coadă la nesfârşit la vederea persoanei care a luat-o din adăpost pentru a-i oferi această a doua şansă la viaţă.

Recent adoptat

Fiecare câine merită să se simtă aşa. Este un mare motiv de bucurie că acest fost câine de adăpost poate simţi dragostea şi afecţiunea aşa cum niciodată nu i-a fost dat până acum.

În videoclipul de mai jos o puteţi vedea aşteptând cu emoţie şi nerăbdare întoarcerea noului său stăpân, cel care i-a redat din nou bucuria de a trăi o viață exact așa cum o merită.

Noua ei viaţă este foarte diferită în comparaţie cu ceea ce a trăit în trecut. Şi nici că putea fi mai fericită în căminul său permanent, alături de tânărul care va avea grijă de ea pentru tot restul vieții sale.