De 4383 Vizualizari

Realitatea din fabricile de câini şi pisici! Afacerea care naşte monştri

 

Un căţel şi o pisicuţă stau frumos în vitrina unui petshop. Sau în braţele unui bărbat, la târg. Sunt atât de drăgălaşi şi cu siguranţă te tentează să-i iei acasă. Dar nu poţi, pentru că acum nu-ţi permiţi sau ai deja câţiva patrupezi. Pleci gândindu-te că îi va lua altcineva, poate o persoană cu mai mult timp liber, cu un buget mai mare ca al tău sau poate îi va lua un copil care abia aşteaptă un partener de joacă. Dar, realitatea e că acei puiuţi au foarte puţine şanse să ajungă în casele cuiva, din foarte multe motive: nu sunt rasa dorită, preţul e prea mare, animăluţul nu are actele de provenienţă etc.

Şi adevărul e că animalele cresc repede, devin “prea mari” pentru a fi cumpăraţi. Aşa devin, de fapt, o povară pentru crescătorii “samsari”…

 

Află adevărul despre fabricile de animale din noul număr al suplimentului Animal Zoo, distribuit GRATUIT în interiorul ziarului Evenimentul Zilei!

Animal Zoo se găseşte la toate chioşcurile din ţară, doar în data de 4 iunie!

 Animăluţul tău vrea să citeşti Animal Zoo!

 

 

 

4 Comentarii

  1. Omul este cea mai distrugatoare fiinta de pe Pamint—- si de aceea il ingropa cutremurele, tzunami-urile, si alte asemenea.

  2. Animal, efectiv nu mi-ai lasat nimic de spus.. Ai spus tot, si din pacate asa e :(

  3. da, animal a spus tot ce era de spus…

  4. Zdranganel spune:

    Eu zic ca degeaba omul e inzestrat cu gandire ca tot animal ramane; dar vai de animalul care mai are si ceva minte pe deasupra, ca distruge tot ce-l inconjoara. Nu vreau sa intru in detalii dar oamenii ar trebui sa nu uite ca animalele sunt fratii nostri mai mici, deci atentie cum va tratati fratii. Cine are urechi de auzit, sa auda si cine are ochi de vazut, sa vada.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X