Sari la conținut
Home » REACTIE NEASTEPTATA: Cum reactioneaza un Pitbull folosit la lupte, atunci cand, pentru prima oara, este tratat cu dragoste?

REACTIE NEASTEPTATA: Cum reactioneaza un Pitbull folosit la lupte, atunci cand, pentru prima oara, este tratat cu dragoste?

Acesta este unul din sutele de mii de caini chinuiti zilnic. Este un pitbull folosit pentru luptele ilegale intre caini. Este foarte fioros si este deosebit de agresiv, el fiind obisnuit sa atace tot ce prinde in cale si sa lupte pentru viata lui in fiecare clipa.In videoclipul de mai jos este insa prezentata o alta ipostaza a micutului. El este tratat prima data omeneste si este pentru prima oara coplesit de dragoste si de candoare. Iar ceea ce urmeaza este absolut fenomenal!Se observa o schimbare radicala in comportamentul catelului inca din primele secunde de cand aude vocea calduroasa a doamnei care il cheama la ea (un voluntar al adapostului de animale din San Bernardino, California – unde animalul a fost adus). Acesta da din coada si isi arata entuziasmul, desi teama inca ii bantuie fiecare miscare. Cand aceasta il atinge, catelul se linisteste total si incepe sa se lase jos si sa o linga pe mana. Acesta se potoleste si se lasa mangaiat ca un copil, iar modul in care sta si se joaca cu doamna este unul absolut nemaivazut.Iata ce poti face dintr-un monstru doar cu putina dragoste pusa unde si cand trebuie. Catelul era doar speriat din cauza situatiilor in care fusese pus, insa el era o adevarata bombonica de animalut de fapt. Aceasta doamna a reusit sa-l descopere pentru prima oara si iata si rezultatul!https://www.youtube.com/watch?v=nzZAJG7TT4s