4028 Vizualizari

22 mart., 2017 la 12:46 pm

REACȚIA unui Husky atunci cân se bălăcește este adorabilă!

Reacția unui Husky atunci cân se bălăcește este adorabilă! Într-o zi caniculară de vara, nu ești singurul care tânjeste după o balaceală bună în apă.

Se pare că acest pui de Husky este foarte răsfățat de stăpânii lui. Este pentru prima oară când acest drăgălaș cățel face baie într-o piscină, spre surprinderea stăpânilor săi, lui Tripp îi place la nebunie apa!

Clipul nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Câinii din rasa Husky Siberian sunt originar din Siberia. Ei sunt foarte agili, alerți, foarte inteligent și prietenos.

Husky Siberian este un câine nobil și prietenos, însă în același timp îndrăzneț și alert. Nu are sub nici o formă calitățile unui câine de pază și apărare, nu este suspicios față de străini și nici agresiv cu alți câini. Este gânditor și independent, cerință vitală pentru un câine de sanie, care trebuie să acționeze corect pentru a nu pune în pericol viața lui și a stăpânului. Când ajunge la maturitate  este rezervat, are o atitudine demnă, inteligentă și un caracter energic. Întotdeauna este dispus la muncă sau la joacă, ceea ce îl recomandă și ca un bun câine de companie. Ttebuie să știți că nu este un câine agresiv sau nervos, dacă este dresat corespunzător. Nu se simte bine singur, fiind un câine de haită, potrivit wikipedia.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X