Sari la conținut
Home » Reacția unui Golden Retriever atunci când își vede micuța stăpână certată!

Reacția unui Golden Retriever atunci când își vede micuța stăpână certată!

  • de

Reacția unui Golden Retriever atunci când își vede micuța stăpână certată!

Câinele, cel mai bun prieten al omului!

Pentru Harry, un Golden Retriever extrem de loial și prietenos, siguranța celei mai bune prietene, stăpâna lui în vârstă de doi ani, reprezintă tot ceea ce contează în viață.

Ori de câte ori fetiţa este certată, câinele o protejează, fiind mereu alături de ea.

Potrivit dailymail.co.uk, totul se petrece în Xuzhou, China, iar mama fetiței a făcut publică întreaga întâmplare adorabilă.

Frumosul Golden Retriever s-a întors spre mama fetiţei mârâind, de parcă voia să o facă să înţeleagă în mod clar că nu a procedat bine, apoi s-a dus lângă fetiţă pentru a o îmbrăţişa.

Potrivit mamei, supărarea ei a dispărut complet când a văzut ce face câinele. Şi nu este pentru prima dată când Harry îşi apără prietena în acest fel: nu este greu de înţeles de ce videoclipul, distribuit pe reţeaua socială chineză Douyin – echivalentul TikTok – a făcut în scurt timp înconjurul lumii.

Reacția unui Golden Retriever

Pe de o parte, copiii adoră câinii deoarece pentru ei sunt adevăraţi parteneri de joacă, capabili să-i distreze în orice moment; pe de altă parte, prietenii cu patru picioare nu ar putea fi nicicând mai fericiţi decât atunci când au un micuţ în grijă.