Reacția FABULOASĂ a unui CĂȚEL căruia îi place APA. Cea mai mare satisfacție a unui iubitorilor de animale este atunci când patrupedul intră în viața lui. Cu toții sperăm să ne iubească mai mult ca pe oricine altcineva, dar acest cățel a dovedit că iubește apa mai mult ca orice.

În clipul video postat pe pagina de socializare The Dodo putem vedea cât de mult adoră acest cățel apa. Îi place la nebunie să se bălăcească și este cu greu convins de către stăpână să iasă din apă.Clipul video a ajuns rapid viral pe internet, iar comentariile nu au întârziat să apară.Dacă ești în căutarea unui cățel căruia să-i placă la nebunie apa, Animal Zoo vine în ajutorul tău și îți oferă o listă de 5 rase de câini care iubesc apa.

  1. American Water Spaniel – o rasă de câini extrem de prietenoși, foarte inteligenți și atletici, care nu au neapărat nevoie de dresaj pentru a asculta de stăpân. Antrenat în trecut precum câine de vânătoare, American Water Spaniel adoră mișcarea, vânătoarea și, bineînțeles, înotul.
  2. Cocker Spaniel – de asemenea un aprig vânător, extrem de elegant, puternic și sportiv, Coker-ul Spaniel este un câine de talie mică, foarte potrivit ca animal de companie. Bălăceala este unul dintre sporturile sale preferate.
  3. Irish Water Spaniel – este o rasă foarte pretențioasă, de talie medie, cu un aspect ce iese din tipare. Irish Water Spaniel-ul este un cățel cu personalitate, independent și mereu dornic de socializare.
  4. Poodle – imaginea perfectă a grației și inteligenței canine. Deși aspectul său pare destul de elegant și pretențios, Poodle-ul este un câine extrem de atletic și plin de viață. Blana sa necesită, însă, o îngrijire deosebită.
  5. Labrador Retriever – unul dintre cei mai drăgălași câini și preferatul clienților petshop-urilor, Labrador Retriever-ul este extrem de iubitor și energic. Are un temperament echilibrat și se adaptează foarte ușor, fiind mereu dornic de socializare. O zi pe lac cu un astfel de cățel va fi o adevărată delectare atât pentru tine, cât și pentru el.

https://www.facebook.com/thedodosite/videos/1165139756954031/