Sari la conținut
Home » Reacția EXPLOZIVĂ a unui medic veterinar: „Nu am văzut așa ceva niciodată!”

Reacția EXPLOZIVĂ a unui medic veterinar: „Nu am văzut așa ceva niciodată!”

Reacția EXPLOZIVĂ a unui medic veterinar. Acest caz de cruzime adusă unui câine  a cutremurat opinia publică din Anglia. Modul în care un bărbat și-a tratat câinele l-a uimit pe medicul veterinar care l-a salvat.

Fly, un câine ce s-a aflat în proprietatea unui bărbat de 33 de ani a ajuns în stare critică la o clinică veterinară. Patrupedul nu a fost hrănit de stăpânul său și a slăbit jumătate din greutatea corpului său, ajungând la 8,1 kilograme.

„Am 30 de ani de experiență în medicina veterinară, dar așa ceva eu nu am mai văzut. Are 15 ani și e un câine în vârstă, dar problema este legată de modul în care a fost tratat”, a afirmat medicul care l-a tratat pe Fly.

Câinele a fost descoperit, la domiciliul lui Lowe, de membrii unei organizații ce se ocupă de protecția animalelor. Pe lângă înfometarea la care a fost supus, animalul avea mai multe afecțiuni grave: un abces, unghiile netăiate, o boală dentară severă, diabet și nu mai vedea bine cu un ochi.

Pe numele lui David Lowe a fost deschis un proces, iar judecătorii au fost stabilite 5 capete de acuzare ce vizează maltratarea animalelor.