De 20665 Vizualizari

Reacţia emoţionantă a unui câine, atunci când îți dă seama că a fost adoptat. Noua stăpână a izbucnit în lacrimi: „Acest lucru mi-a sfâşiat inima…”

Reacţia emoţionantă a unui câine, atunci când îți dă seama că a fost adoptat a ajuns virală pe internet! O iubitoare de animale a văzut mai mulţi câini abandonaţi pe marginea unui drum şi a decis că trebuie să facă ceva pentru ei.

Când femeia s-a decis să-i salveze, câinii erau foarte speriaţi, dar şi-au putut da seama că femeia voia doar să-i ajute.
În videoclipul de mai jos este filmat exact momentul în care unul dintre câini îşi arată recunoştinţa, iar salvatoarea începe să plângă. Ceilalţi câini salvaţi se aflau pe bancheta din spate a autoturismului.

„Unul dintre câini mi-a atins mâna în repetate rânduri pentru a-şi arăta afecţiunea. Acest lucru mi-a sfâşiat inima… Chiar dacă au fost atât de maltrataţi de oameni în trecut, au rămas la fel de iubitori şi de grijulii. Am început să plâng din nou. Privirea lui era fixată total asupra mea şi a vrut să mă consoleze.”

Momentul îl poți vedea AICI

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X