4505 Vizualizari

RAZBUNARE! Un BOXER suparat ca a fost lasat in masina a facut un gest superINTELIGENT! Proprietarii au venit imediat sa-l scoata afara

Si rabdarea lui are limite

Sa vezi un caine inchis intr-o masina, asteptand ca stapanul sa se intoarca, nu e o imagine draguta pentru niciun iubitor de animale. Cu atat mai mult cu cat timpul asteptarii e lung si temperatura din masina creste.

Dar, lasand asta la o parte, un caine din rasa BOXER, cunoscuta ca fiind extrem de capabila din punct de vedere intelectual, i-a invatat pe stapanii lui o lectie importanta: ori ma tratezi decent, ori te arat lumii!

Boxerul pe nume Fern, din Marea Britanie, a oferit un spectacol incredibil trecatorilor, punându-i pe stăpânii care l-au lăsat în maşină într-o lumină proastă. Câinele s-a mutat pe scaunul din dreapta-faţă al autoturismului şi şi-a proptit labele pe claxon, făcând un zgomot înfiorător timp de aproape 15 minute, atât cât stăpânii şi-au făcut cumpărăturile.

Când Graham şi Fiona Haddow s-au întors la maşina, au auzit claxonul şi au văzut o mulţime de oameni strânşi în jurul ei. Trecătorii râdeau cu pofta!

“În mod normal,  când Fern ma vede se ridică şi dă din coadă. Acum doar mi-a aruncat o privire cu coada ochiului şi a continuat să apese claxonul!”

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X