Sari la conținut
Home » Răsplata unei cățelușe care și-a salvat familia dintr-un incendiu! De ce au decis proprietarii să o abandoneze

Răsplata unei cățelușe care și-a salvat familia dintr-un incendiu! De ce au decis proprietarii să o abandoneze

Răsplata unei cățelușe care și-a salvat familia dintr-un incendiu! De ce au decis proprietarii să o abandoneze.

Povestea emoționantă și tristă a avut loc în Canada!

Povestea lui Bennie, o căţeluşă metis din Canada, este de necrezut din toate punctele de vedere. De fapt, când era puţin mai mare decât un căţeluş, aceasta şi-a salvat familia dintr-un foc acţionând ca o adevărată eroină.

La vârsta de zece ani, Bennie a fost abandonată într-un adăpost de către aceeaşi familie pentru care ea aproape că îşi dăduse viaţa.

Proprietarii s-au justificat spunând că nu s-a înţeles cu fiul lor. Dintr-o dată, bietul animal, ajuns la o vârstă respectabilă, s-a trezit abandonat într-un mediu necunoscut, cu oameni străini în jur.

Personalul de la adăpost era foarte pesimist în acest sens, asta deoarece vârsta patrupedului era una destul de înaintată, dar soarta îi rezervase deja încă o surpriză.

Chiar în ziua de Crăciun a anului 2014, un cuplu tânăr a decis că acest animal nu merită să-şi petreacă ultimii ani închis într-o cuşcă. Drept urmare, Corrie şi Justin au adoptat-o pe Bennie, care s-a văzut pusă în situaţia să împartă casa cu alţi câţiva câini.

După cum puteţi vedea în imagini, Bennie s-a obişnuit imediat cu noua sa casă şi a petrecut ani minunaţi bucurându-se de compania tuturor.

Răsplata unei cățelușe care și-a salvat

Înconjurată de dragostea unei familii iubitoare şi a câtorva patrupezi prietenoşi, noua viaţă a căţeluşei nici că ar fi putut fi mai frumoasă.