Sari la conținut
Home » Răsplata primită de o cățelușă după ce și-a salvat familia!

Răsplata primită de o cățelușă după ce și-a salvat familia!

  • de
cățelușă

Răsplata primită de o cățelușă după ce și-a salvat familia!

O nouă viață pentru o cățelușă abandonată după ce și-a salvat fosta familie dintr-un incendiu!

Pentru o cățelușă pe nume Bennie, toată viața s-a transformat într-o adevărată dramă în momentul în care fosta familie a decis să o abandoneze fără motiv. Situația este cu atât mai complicată cu cât animalul de companie și-a salvat în trecut familia dintr-un incendiu puternic, care putea provoca o adevărată tragedie. все мфо дающие займы без проверок и звонков на карту

La vârsta de zece ani, Bennie a fost abandonată într-un adăpost de către aceeaşi familie pentru care ea aproape că îşi dăduse viaţa.

cățelușă în adăpost
cățelușă în adăpost

Voluntarii adăpostului au fost îngrijorați deoarece vârsta animalului de companie era destul de înaintată, iar procesul de adopție se transformă în unul extrem de dificil.

Însă, spre mirarea tuturor, un cuplu impresionat de povestea cățelușei de viață a decis să intervină și să îi ofere viața pe care o merită. Astfel, Corrie şi Justin au adoptat-o pe Bennie, care s-a alăturat unei familii numeroase.

câini

Înconjurată de dragostea unei familii iubitoare şi a câtorva patrupezi prietenoşi, noua viaţă a căţeluşei nici că ar fi putut fi mai frumoasă.

animale de companie

Cățelușa și-a trăit fericită ultima parte a vieții, fără să mai fie nevoită vreodată să treacă prin astfel de drame.

cățelușă
cățelușă