De 210 Vizualizari

Rap cu pisicute

Dwayne Molock, cunoscut drept Moshow, este un artist din Portland, Oregon ale carui cantece rap sunt in mare parte despre pisici. „Ma relaxez intr-o lume a pisicilor, am pisici in casa, pisici pe podea” – asa suna unul dintre versurile melodiei „Cat World”, semnata de Moshow. Potrivit cancan.ro, acesta nu a facut intotdeauna muzica despre prietenele lui torcatoare, ba chiar recunoaste ca la inceputul carierei a abordat subiectele traditionale care se regasesc la majoritatea rapperilor. S-a oprit ulterior, pentru ca si-a dat seama ca vorbeste si canta despre lucruri pe care nu le face si cu care nu rezoneaza, pentru ca apoi sa inceapa sa scrie cantece despre feline.

Moshow
Artistul detine, impreuna cu iubita lui, 6 exemplare din rasa Sphynx, niste pisici fara blana cu care se ințelege de minune. „Sunt agile si amuzante, fac tot felul de lucruri inteligente”, a declarat Moshow despre pisicile sale.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X