Sari la conținut
Home » Rămas singur după moartea stăpânului său, un cățel loial își pierde orice chef de viață!

Rămas singur după moartea stăpânului său, un cățel loial își pierde orice chef de viață!

  • de

Rămas singur după moartea stăpânului său, un cățel loial își pierde orice chef de viață!

Patrupedul a stat singur timp de cinci zile!

Pentru un cățel loial, dispariția stăpânului său a dus la o puternică depresie. Însă, la câteva zile după cele întâmplate, un grup de salvare al animalelor de companie aflate în dificultate, a decis să îi schimbe viața. Misiunea nu a fost una ușoară, asta mai ales din cauza depresiei cu care se confrunta bietul patruped.

Tyson a refuzat să-şi părăsească cuşca, indiferent de insistențele oamenilor. Chiar și atunci când au reușit să îi pună lesa, câinele era tot deprimat, fără a avea vreun chef de viață.

Tyson avea nevoie de o mamă adoptivă foarte înţelegătoare, care să îi abordeze toate problemele şi să încerce să-l ajute să se bucure din nou de viaţă.

Deşi a durat mult şi a avut nevoie de multă dragoste şi afecţiune, Tyson a început treptat să-şi revină.

Laura a vrut să se asigure că Tyson nu se va mai ascunde de oameni în vreun colţ îndepărtat, aşa că i-a cumpărat special pentru el un pat generos şi foarte confortabil. La început nu era convins, dar imediat ce Laura s-a întins pe podea lângă el, Tyson a şi dorit să-l testeze.

Rămas singur după moartea stăpânului său

Laura i-a cumpărat o piscină pentru câini pe care a amplasat-o în curtea din spatele casei. Încetul cu încetul, patrupedul a reușit să își învingă cele mai mari temeri.