De 1537 Vizualizari

Raluka, ”mamă” pentru cinci căței: „În spatele casei e un fel de miniadăpost”

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută publicului drept Raluka, este o cântăreață româncă de muzică dance-house, este o mare iubitoare de animale, așa că de la un animal de companie a ajuns să aibă cinci, plus câteva pisici.

„Am 5 copii patrupezi! I-am luat așa, pe rând, încă unul, încă unul și am ajuns la 5 câini. Pisicile sunt adoptate și mai am niște căței pe care i-a adoptat mama de curând, care au și pui, sunt foarte mulți, oricum. În spatele casei e un fel de miniadăpost. Toate animalele locuiesc cu părinții mei, la casă”, a dezvăluit Raluka, 29 de ani, în exclusivitate pentru Libertatea.

Cântăreața care a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu” are acasă cinci câini de talie mare, un Saint-Bernard, un Cane Corso, doi Rottweileri și un Shar Pei. Originară din Deva, vedeta și-a mutat, în urmă cu câțiva ani, părinții în apropierea Capitalei, unde le-a cumpărat o casă. Prin urmare, animalele de companie se bucură de confort alături de ei.

Sursă foto: Facebook

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X