Sari la conținut
Home » Puternic semnal de alarmă! De când cu pandemia, câinele tău varsă? Un medic spune tot

Puternic semnal de alarmă! De când cu pandemia, câinele tău varsă? Un medic spune tot

Puternic semnal de alarmă! De când cu pandemia, câinele tău varsă după ce îl scoți la plimbare? Un medic spune tot!Medicii veterinari trag un puternic semnal de alarmă! În ultima perioadă de timp, tot mai multe animale de companie au fost duse de urgență la medicul veterinar în stare gravă, cu vomă și leziuni la stomac, după ce au fost scoase la plimbare de către stăpânii lor”, atrag atenția organizația pentru protecția animalelor.Pentru sănătatea câinelui vostru, veterinarii spun că trebuie „sa evitati sa le lasati sa linga carosabilul si sa le spalati labutele inainte de a intra in casa”.

„Atentie persoanelor cu animale de companie din Bucuresti. Tot mai multe animale de companie au ajuns in ultimele zile la medicul veterinar in stare grava, cu voma si leziuni la stomac. Ecografiile arata leziuni la stomac.

Câinele tău varsă după ce îl scoți la plimbare? Care este cauza? Autoritatile stropesc strazile cu substante dezinfectante

„Este foarte probabil ca autoritatile stropesc strazile cu substante dezinfectante pe baza de clor. Atentie, asadar, cand iesiti pe strada cu animalele de companie sa evitati sa le lasati sa linga carosabilul si sa le spalati labutele inainte de a intra in casa. De asemenea, evitati sa dezinfectati si acasa cu substante bazate pe clor suprafetele unele animalele au acces. Acestea pot afecta nu doar sistemul digestiv si respirator, dar si piele si ochii”, a transmis Animals International – Romania, organizație pentru protecția animalelor.