De 635 Vizualizari

Puterea internetului: o convocare online a reusit adunarea a peste 400 de soricari, la Montevideo

Imbracati cu hainutele de gala, circa 400 de caini soricari (Teckel) si-au dat intalnire la Montevideo prin intermediul retelelor de socializare, inregistrandu-se, astfel, o participare care i-a surprins chiar si pe organizatori, potrivit declaratiilor acordate EFE, preluata de Agerpres.

teckel1

„Am anuntat (intalnirea) pe o pagina de Facebook (…) dar ne-a scapat pur si simplu din mana, am crezut ca vor veni vreo 50 de caini si am inregistrat pana acum 300”, o cifra care pe masura ce treceau orele a crescut la peste 400 de exemplare.

Organizatorii au spus ca ideea era de a-i reuni pe stapanii cainilor Teckel pentru a se cunoaste intre ei si pentru ca animalele sa faca cateva piruete sau curse si sa-si etaleze costumatiile, pe malul raului La Plata, unde a avut loc reuniunea. Insa parcul de pe malul raului s-a dovedit prea mic pentru o asemenea participare. Din fericire, chiar si asa intalnirea s-a incheiat cu premii, de exemplu, pentru animalul cu cea mai buna costumatie.

Printre cei mai admirati s-a aflat un soricar imbracat intr-un tricou cu emblema trupei The Rolling Stones, care a concertat recent la Montevideo, sau un Teckel imbracat in tricoul nationalei de fotbal uruguayene.

Unii au venit „imbracati mai traditional”, in hainute obisnuite sau purtand pe cap palarii haioase.

Foto: efe.com si ap.org

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X