De 207 Vizualizari

Putem sa-i salvam! Iar ei ne vor iubi neconditionat!

Adopta un caine!

Duminica, 18 decembrie, incepand cu ora 11.00, in fata Primariei Buftea (Ilfov) are loc targul de adoptie a cainilor din adapostul public din localitate.

Animalutele – care asteapta cu sufletul la gura stapani iubitori – pot fi adoptate pe loc sau la distanta. Si, pentru ca este vorba de un eveniment fericit – pentru caini, dar si pentru oameni – care-si pot gasi astfel companioni iubareti, devotati si recunoscatori – pe timpul desfasurarii targului (organizat de Primaria Buftea, in parteneriat cu Asociatia pentru protectia animalelor „Depind de noi”, Fundatia Romana pentru Folclor, alaturi de cei mai dedicati iubitori de animale din orasul Buftea) va avea loc si un spectacol artistic la care participa artistica de muzica populara – Valeria Arnautu (si invitatii ei).

Pentru cei mici va veni si Mos Craciun!!!!

Si pentru blanosii de la Kola Kariola vin Sarbatorile!

Tot duminica are loc si colecta de hrana pentru cateii centrului de adoptii Kola Kariola – la Maxi Pet Vitan, Șos. Mihai Bravu 319, intre orele 10.00-19.00!

„Cum ultima duminica din luna este Craciunul, ne vom intalni inainte pentru a le oferi blanosilor o masa bogata de sarbatori! Vom fi incepand cu ora 10.00 in interiorul magazinului Maxi Pet unde vom fi usor de observat pentru ca vom avea un stand personalizat.
Asa cum am hotarat cu cei din conducerea Maxi Pet, in interiorul magazinului putem colecta doar produse comercializate de ei, iar afara – in exteriorul parcarii, va fi dubita in care se vor colecta produsele aduse din alte magazine. Orice ajutor este benefic: un sac de bobite, o conserva, vitamine pentru cateii batrani, solutii de deparazitare, orez, paste, boluri pentru mancare, cadite pentru apa, paturi, cearceafuri, prelate, peduri pentru cateii paralizati, materiale de constructie sau ce mai considerati dumneavoastra ca este folositor!
Animalutele din grija noastra: cei peste 400 de caini, calutii, magarusul, purcica, vaca, vitelusul si capritele – vor fi recunoscatoare pentru orice ajutor pe care il dati si va asteapta sa le vizitati!

Pentru cateii nimanui avem nevoie de voi! Ajutati sa putem ajuta! Numai impreuna putem salva!”, spun reprezentantii asociatiei.

Detalii despre ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR KOLA KARIOLA
CIF: 33115589

Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Swift : RZBRROBU
Paypal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X