De 307 Vizualizari

Puiul de urs polar de la Zoo Berlin a fost botezat … Fritz

sursa foto - http://www.tierpark-berlin.de/en

Puiul de urs polar care a venit pe lume în urmă cu trei luni la Tierpark din Berlin a fost botezat Fritz, au anunțat reprezentanții grădinii zoologice.

Numele a fost selectat dintre mii de sugestii de către un juriu format din șapte membri, condus de directorul Tierpark Berlin, Andreas Knieriem, informează, potrivit Agerpres, DPA.

Acesta a declarat că Fritz este un nume tipic nemțesc, reprezentativ pentru Berlin. ”Este un nume minunat, scurt și drăguț”, a declarat Knieriem într-un mesaj video publicat pe rețeaua YouTube. ”Este un nume cu personalitate, ce se potrivește unui urs cu un caracter puternic”, a completat acesta.

Printre cele 10.000 de propuneri de nume s-au numărat Kolja și Bolle.

Puiul de urs polar s-a născut la 3 noiembrie, iar angajații zoo se așteaptă ca acesta să poată fi admirat de public începând din martie sau aprilie.
Tierpark a anunțat la jumătatea lunii trecute că puiul măsura 67 cm lungime și cântărea 4,6 kg.

În 2006, Knut, un urs polar născut în captivitate la Grădina Zoologică din Berlin, a intrat în atenția media internaționale când a fost „adoptat” de îngrijitorii săi după ce a fost respins de mamă. El a murit prematur în 2011.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X