1470 Vizualizari

08 nov., 2017 la 2:38 pm

Puiul de hipopotam CURIOS care a eclipsat un cuplu. Cerere în CĂSĂTORIE INEDITĂ

Un pui de hipopotam curios a eclipsat un cuplu la aniversarea lor de un an apărând în fotografiile din timpul aniversării. Aceasta se desfășura la Zoo Cincinnati, unde Fiona și-a dorit din tot sufletul să apară în pozele, alături de frumosul cuplu…

Curioasă să vadă ce se petrece, Fiona, adorabilul pui de hipopotam, vedeta de la Zoo Cincinnati, a eclipsat un cuplu într-o fotografie realizată cu ocazia logodnei lor la grădina zoologică din Ohio, informează marți The Telegraph.

Nick Kelble și iubita sa Hayley Roll au mers să o revadă pe Fiona și au fost încântați că animalul lor preferat a fost martor la evenimentul lor inedit. ”Suntem atât de fericiți că Fiona a putut fi acolo cu ocazia zilei noastre speciale”, a scris fericita viitoare mireasă într-un mesaj publicat pe Instagram.
Sursa foto: (c) Hayley Roll / Instagram

”Ne-am dus la grădina zoologică pentru aniversarea noastră de un an, iar Fiona era la geam”, a adăugat ea pentru Daily Buzz. ”Împreună cu iubitul meu, Nick, așteptam la rând ca să facem fotografia cu Fiona, iar eu am dat telefonul mobil cuiva ca să ne fază poza, iar când m-am întors Nick era în genunchi pentru a mă cere în căsătorie”, a explicat Hayley Roll.

 

Reprezentanții grădinii zoologice au declarat că Fiona este un ”hipopotam micuț, cu o personalitate mare”. ”Pe măsură ce Fiona continuă să crească, încep să iasă la suprafață multe fațete ale personalității ei complexe!”, au adăugat aceștia.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii februarie a acestui an a avut loc o întâmplare similară. Momentul a făcut înconjurul lumii când o mireasă a fost eclipsată în ziua nunții după ce o belugă a apărut în fotografiile realizate în timpul ceremoniei religioase, desfășurată la acvariul din Mystic, Connecticut, Statele Unite.

Curioasă să vadă ce se petrece, balena albă a înotat în apropierea fericitului cuplu care își spunea jurămintele fiind imortalizată în fotografiile distribuite apoi imediat pe rețelele de socializare.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Povestea lui Wesley

Povestea lui Wesley
08 Noi, 2017 la 12:24 pmModifica

O VEVERIȚĂ PRIETENOASĂ în imagini INCENDIARE! Galerie foto

O VEVERIȚĂ PRIETENOASĂ în imagini INCENDIARE! Galerie foto
08 Noi, 2017 la 11:48 amModifica

Spitz, ciobanesc în miniatură sau vulpe?

Spitz, ciobanesc în miniatură sau vulpe?
08 Noi, 2017 la 11:17 amModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X