De 2070 Vizualizari

Protest sau dementa? Elefantii din Zimbabwe sunt decapitati de catre ingrijitorii lor, pentru ca acestia nu si-au primit lefurile!

 

Animal Zoo va prezenta zilele trecute povestea celor douazeci si doi de elefanti descoperiti morti intr-o rezervatie din Zimbabwe. Se spunea atunci ca, probabil, au fost otraviti cu cianura de catre contrabandiști. Iar bilantul era si mai negru, in luna septembrie, in zona, peste 60 de pachiderme avand aceeasi soarta. AFP relata ca braconierii ucid elefantii pentru coltii lor care sunt vanduti apoi pe piata clandestina a fildesului, in principal in China, pentru confectionarea de obiecte de arta.

elefant 1

Daily Mail scrie zilele acestea despre elefanti culcati la pamant, cu capetele taiate, care-si dau ultima suflare. Potrivit DailyMail, se pare ca animalele au fost ucise chiar de cei care aveau grija de ele! Explicatia este una greu de inteles….Personalul parcului zoo Hwange nu si-a primit salariile si, se crede ca acest masacru este o forma de protest fata de management.

elefant 3

Fotografiile publicate sunt absolute terifiante si arata elefanti cu capetele taiate si mutilati, iar unele imagini sunt atat de puternice din punct de vedere emotional, incat nu au fost publicate.

Sursa foto: express.co.uk

Un singur comentariu

  1. İncompetenta ministerului respectiv + coruptie etc. Daca este adevarat ıngrijitorii elefantilor trebuie torturati cu multa cruzime aşa cum au dat ei dovada fata de elefanti. İar pe urma urma toat viata lor sa munceasca la spalat wc-euri.
    Aceşti indivizi sınt o ruşine ptr. specia umana.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X