De 665 Vizualizari

PROIECT INEDIT. FOTOGRAFIAZĂ animalele MOARTE pentru a le menține vii în MEMORIA stăpânilor!

Inițiativă nemaivăzută

Emir Ozsahin este un fotograf turc, care a avut ideea de a-i ajuta pe cei care își pierd animalul de companie, să-l mențină viu în memorie. Bărbatul și-a pierdut un prieten într-un accident rutier și a spus că imaginile pe care le-a văzut atunci i-au rămas adânc întipărite în memorie. „Nu am putut uita cum corpul său era acoperit de ziare”, a spus Emir.

Lui i-a venit ideea de a fotografia animalele care au decedat, în cadre cât mai pozitive, astfel încât să pară că necuvântătoarele dorm. Pentru a demara proiectul său, turcul a vorbit cu mai mulți veterinari pe care i-a rugat să-i informeze pe clienții lor că, atunci când e cazul, pot păstra imaginea animalului pierdut, în culori și într-un cadru cât mai vii. „Am achiziționat mai multe mici obiecte mobiliere care să fie pe măsura animalelor, pentru a avea parte de un decor perfect”, a mai afirmat Emir. Iată câteva dintre cele mai reușite poze produse de originalul fotograf.

Peaceful portraits of dead pets, Turkey, Mar 2014

 

pisica somn

 

Peaceful portraits of dead pets, Turkey, Mar 2014

 

pasare

 

alta pasare

 

animal

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X