De 843 Vizualizari

Proiect de lege: amenda de 5.000 lei celor care hranesc cainii vagabonzi, pe domeniul public

Tu ce spui despre aceasta initiativa?

Dan Paun,candidatul ALDE, la fotoliul Primariei Municipiului Braila, s-a aratat deranjat, in cadrul celei mai recente conferinte de presa, de toti cetatenii braileni ce arunca alimente pe domeniul public, actiune care, in opinia sa, duce la inmultirea cainilor.

Acesta spune, potrivit obiectivbr.ro, ca o solutie pentru rezolvarea problemei ar fi amendarea cetatenilor pentru aruncarea alimentelor in strada si modificarea tuturor tomberoanelor din oras astfel incat niciun animal sa nu poata ajunga la ele.

„Din punctul meu de vedere aruncarea de alimente pe domeniul public ar trebui asimilata cu aruncarea de substante toxice si amenda sa fie pe masura. Eu as amenda aruncarea alimentelor pe domeniul public cu cel putin 5.000 lei. Politia locala trebuie restructurata din radacini, legislatia e buna, ea trebuie doar aplicata pentru ca daca politia locala ar da 5 amenzi de genul asta, va garantez ca oamenii s-ar gandi de doua ori inainte de a risca sa incaseze o amenda de 5.000 lei”, a declarat Dan Paun, conform Obiectiv Vocea Brailei.

Un singur comentariu

  1. Denisa Sangeorzan spune:

    Domnule candidat la functia de primar al Brailei, te-ai putea gandi la initierea unor campanii de sterilizare gratuita a cainilor strazii si la deschiderea unui adapost pentru cainii comunitari, in loc sa te gandesti doar cum amendezi oamenii cu suflet.
    Sau vezi Braila ca pe un oras populat numai de oameni rai, indiferenti si reci?
    Fereasca Dumnezeu de asa primar!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X