De 244 Vizualizari

probleme cu blanita si pielea

Buna ziua. Am un pechinez metis de 11 ani. de cand s-a nascut a avut o probleme cu uscarea pielii. periodic i se usuca pielea si se scarpina pana isi face rani, blanita nu mai luceste si a inceput sa cada. Dupa multe vizite la cabinete veterrinare am ajuns la Facultatea de Medicina Veterinara. Aici ni s-a dat un tratament: clorfeniramin, nidoflor si betadina pentru ranile pe care le face. A functionat o perioada, dar acum nu mai reactioneaza la tratament. I-am luat un sampon hipoalergenic, ii dau pastilute Dermal si tratamentul de mai sus, dar nu vad nici o ameliorare. Ce ma sfatuiti sa fac? Ce medicamente sa mai incerc?

Raspunsul veterinarului:

pisicuta bolnava Pe perioada in care ati facut tratamentul local , trebuia facut si tratament intern. Eu personal recomand uleiul de somon si schimbarea alimentatiei cat si o cura de vitamine.

Incercati pe o perioada de doua luni: hrana uscata hipoalergenica *de la firmele consacrate care produc diete veterinare, sampon cu clorhexidina si dupa fiecare baita, pielea afacteta trebuie masata cu triderm sau fluocinolon in cantitati moderate.

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X