De 2266 Vizualizari

Prin incrucisari speciale intre anumite rase de bovine s-au obtinut vacute ”de plus”

Sunt destinate show-business-ul bovin

Potrivit cunoastelumea.ro, care citeaza ca sursa odditycentral.com, aceste vacute nu apartin unei rase anume, fiind destinate pentru expozitii, reprezentand o incrucisare intre doua rase diferite, de inalta calitate, crescute pentru show-business-ul bovin. Asta inseamna ca, in afara de caracteristicile lor genetice, proprietarii fac tot ce la sta in putinta ca vacile sa arate cat mai bine.

vaca2

Cele mai bune exemplare se obtin din incrucisarea raselor Angus, Highlander si Hereford.

vaca3

Hrana speciala si ingrijirea aparte – fac parte din lumea spectacolului bovin in care se depune un efort enorm pentru stilizarea vitelor.

vaca5

Tunderea vacilor este, de asemenea, o forma de arta printre pasionati. Exista sapte tipuri diferite de pieptene si perii, precum si spray-uri pentru blana, geluri, spume, uleiuri, balsamuri si vopsea. Cu toate acestea, efortul se rascumpara inzecit in caz de comercializare reusita a animalului.

vaca6

 

Matt Lautner, un fermier din America, a facut din pasiunea sa pentru aceste bovine o afacere destul de banoasa. El le creste la ferma sa din statul Iowa, dupa care le vinde doritorilor la preturi destul de ridicate, cu mult peste cele la care se vand de obicei vacile obisnuite.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X