Sari la conținut
Home » Primul târg de adopții de câini și pisici din Ilfov! Surprizele pregătite de organizatori

Primul târg de adopții de câini și pisici din Ilfov! Surprizele pregătite de organizatori

Primul târg de adopții de câini și pisici din Ilfov! Surprizele pregătite de organizatori.

Evenimentul deosebit va avea loc pe 1 iunie!

Centrul de echitație „Imperiul Cailor” va organiza pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului, un eveniment cu totul deosebit! Toți participanții la târg vor avea acces în lumea minunată a cailor și pot interacționa direct cu aceștia, îi pot mângâia și le pot aduce morcovi sau mere.

Pentru prima oară în Ilfov, un târg de adopții va fi organizat, persoanele interesate având ocazia să își aleagă un adorabil animal de companie.

” De 1 iunie, vă invităm să îi faceți copilului dumneavoastră un cadou… cu suflet: o pisică sau un câine. Un animal are capacitatea de a aduce zâmbetul pe buzele copilului și de a-l face mai responsabil, mai atent la nevoile celorlalți și mai comunicativ. Cine dă o șansă unui maidanez primește un prieten pe viață, loialitate și multe drăgălășenii. Animalele de rasă comună sunt mai rezistente la boli decât cele cu pedigree și mai au un avantaj: sunt gratis,” a declarat Cătălin Nistor, proprietarul centrului de echitație.

Mai mult decât atât, cei care adoptă un câine sau o pisică vor primi mâncare de la Purina Pro Plan, iar copiii se vor putea plimba gratuit cu trăsura, din două în două ore.

Primul atelaj pleacă la ora 10.00. Locurile sunt limitate și se ocupă în baza programării telefonice la 0724352673.

Adresa: Afumați, Șos. Bucuresti-Urziceni, DN2, KM 18 +400 – Imperiul Cailor pe Waze și pe Google.

Contact: 0724352673 sau 0723786682.

Program târg: 10.00-19.00.