1191 Vizualizari

Primul cuvânt rostit de către fiica lui Mark Zuckerberg a fost ….”dog”

Fiica lui Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan, în vârstă de 1 an, a rostit primul ei cuvânt. Fetiţa Max a spus “câine” pentru a-şi arăta dragostea pentru Beast, ciobănesc unguresc al familiei, relatează today.com.

CEO-ul de la Facebook, în vârstă de 32 de ani, a împărtăşit vestea cu lumea largă pe site-ul său şi pe reţelele sociale, desigur, împreună cu o fotografie simpatică.

“Max iubeşte câinele. Primul ei cuvânt:. câine”, a scris Mark Zuckerberg pe Facebook. În timp ce câinele Beast a devenit un star în social media, obţinând milioane de fani pe Facebook, Zuckerberg şi Chan nu plănuiesc să o expună astfel pe Max, fiica lor.

zuk-2

“Max va avea propria ei pagina de Facebook, dar va trebui să aştepte până când împlineşte 13, atunci când e destul de mare pentru a avea un cont”, a declarat Chan pentru Savannah, referindu-se la vârsta minimă a utilizatorilor care doresc să-şi creeze un cont. “Trebuie să urmeze regulile.”, a adăugat Chan.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X