De 797 Vizualizari

Primul câine din lume care a zburat cu paraşuta, în Cartea Recordurilor Guinness

sursa foto - http://paramountgroup.com

Un câine extrem de inteligent, care a fost dresat în vederea combaterii braconajului african, a devenit primul câine din lume care a zburat cu paraşuta.

La sfârșitul anului trecut, ciobănescul german Arrow a fost recunoscut ca atare de echipa Cărţii Recordurilor Guinness după ce a zburat pentru prima oară cu paraşuta în cadrul unui antrenament destinat combaterii braconajului, de la baza militară Rustenburg, aflată în apropierea Pretoriei, capitala administrativă a Africii de Sud.

sursa foto – http://germistoncitynews.co.za

Potrivit Rador, dresorul patrupedului, Henry Holsthyzen, de la Grupul Antibraconaj al Academiei K9, a asistat cu mândrie la eveniment, alături de Arrow, pe care l-a antrenat în acest scop încă de la naştere. Câinele, în vârstă de doi ani, a fost special selecţionat din cauza temperamentului său blând, iar cu timpul a învăţat să coboare din elicopter pe frânghie, împreună cu dresorul lui.

Arrow se numără printre cei 200 de câini dresaţi special de compania de apărare şi aerospaţială a Academiei K9, care produce avioane, blindate, vase de război şi drone pentru guverne din întreaga lume.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X