Sari la conținut
Home » Prima casa…pentru…CATEI!

Prima casa…pentru…CATEI!

F64 anunta lansarea programului „Prima casa pentru catei!„, alaturi de Asociatia pentru protectia animalelor Robi . Da… ai auzit bine! Pentru CATEI!”Cu totii ne dorim sa apartinem si sa avem un loc al nostru, nu-i asa? Iar micile sau marile necuvantatoare nu fac exceptie, ba dimpotriva.Avand de partea noastra unul dintre cele mai puternice instrumente de comunicare, ne-am propus sa punem fotografia in slujba binelui.”Ne dorim sa fim vocea celor care nu cuvanta si sa ajutam cateii in procesul de adoptie. Asa ca ne-am gandit sa lansam programul „Prima casa” pentru animalele fara stapan. Noi am inceput cu cateii, insa acest program poate sa functioneze si pentru restul de necuvantatoare. Sper ca povestea noastra sa ii inpire si pe alti iubitori de animale si fotografie. Pe scurt, #LaF64FotografiaFaceBine!”, a declarat Ana Maresescu – Event & Training Manager F64, initiatoarea proiectului.Ti-am pregatit pe Facebook un album cu povesti si suflete care isi cauta o casa, o mangaiere, o privire blajina si pe cineva care sa ii poarte de grija, fie si de la distanta. Asta pentru ca mecanismul de adoptie nu are in vedere doar sa ii iei acasa (desi ar fi ideal), ci si adoptia la distanta, lucru care presupune plata unei sume lunare modice, pentru asigurarea hranei catelului respectiv, pe o perioada determinata sau nu.Interesat(a) de adoptie? Vei primi toate informatiile de care ai nevoie trimitand un email pe adresa: [email protected], neparat cu SUBIECTUL „Programul Prima Casa pentru catei”. Astfel, mesajele voastre de adoptie vor fi vazute si selectate rapid din sutele de mesaje care curg in fiecare zi.Daca nu poti adopta, ajuta-ne sa ducem vestea cat mai departe, cu siguranta ii putem ajuta sa isi gaseasca casa pe care si-o doresc. O vorba buna, un share la articol, la albumul de Facebook sau pur si simplu un gand bun care sa le poarte noroc!In cazul in care iti doresti sa te implici fotografic, ca sa spunem asa, poti ajuta si tu diverse adaposturi sa realizeze fotografii pentru cateii si animalutele de acolo. Fotografii care doresc sa se alature cauzei sunt rugati sa ne scrie, pentru a le oferi suport”, scriu cei de la F64.Tot ei anunta si ca, au pregatit o serie de echipamente dedicate, dar mai ales o serie de articole cu tips&tricks sau interviuri si evenimente despre/cu catei ori alte necuvantatoare. „Nu le dam pe toate din casa acum, dar pentru inceput te invitam sa citesti interviul cu Tibi Minzu, fotograful proiectului „Prima casa pentru catei”. O sa gasesti povestea din spatele imaginilor si cateva sfaturi despre cum sa pregatesti un astfel de shooting”.

“Bună, eu sunt Micky și am aproape 2 ani. Inițial am stat cu chirie pe un șantier de pe Splai, însă mă deranja zgomotul și vocabularul colorat al colegilor. În plus, râdeau mereu de mine când îmi exersam replicile pentru piesa de teatru în care am fost selectat pe post de Labrador. Așa că m-am gândit să aplic și eu la “Programul Prima Casă pentru Căței”. Știi pe cineva care poate să îmi acorde credit?” Dacă vrei să îl iei acasă sau optezi pentru adopția la distanță te rugăm să trimiți un mail către asociatia.robi@gmail.com cu subiectul: “Programul Prima Casă pentru Căței” pentru mai multe informații. - la F64.
“Buna, eu sunt Micky si am aproape 2 ani. Initial am stat cu chirie pe un santier de pe Splai, insa ma deranjau zgomotul si vocabularul colorat al colegilor. In plus, radeau mereu de mine cand imi exersam replicile pentru piesa de teatru in care am fost selectat pe post de Labrador. Asa ca m-am gandit sa aplic si eu la „Programul Prima Casa pentru Catei”. Stii pe cineva care poate sa imi acorde credit?”
 
“Buna, eu sunt Patrocle si am 3 luni. Numele l-am primit de la mama, mi-a zis ca par neinfricat ca prietenul lui Ahile, cel care a reusit sa ii intimideze pe troieni. A zis ca o sa imi poarte noroc. Asa ca m-am gandit sa aplic si eu la "Programul Prima Casa pentru Catei", sa vad daca intr-adevar ma asteapta un viitor maret. Stii pe cineva care sa imi acorde credit?"
“Buna, eu sunt Patrocle si am 3 luni. Numele l-am primit de la mama, mi-a zis ca par neinfricat ca prietenul lui Ahile, cel care a reusit sa ii intimideze pe troieni. A zis ca o sa imi poarte noroc. Asa ca m-am gandit sa aplic si eu la „Programul Prima Casa pentru Catei”, sa vad daca intr-adevar ma asteapta un viitor maret. Stii pe cineva care sa imi acorde credit?”
 
“Buna, eu sunt Foxy si am aproape 2 ani. Am fost independenta de mica si am locuit singura in ansamblul rezidential "Campului". Intre timp mi-am dat seama ca imi plac copiii si cum pe aici nu am gasit nici unul, am zis sa aplic la "Programul Prima Casa pentru Catei”. Cei la care stau in chirie pot garanta pentru mine, imi place sa ma joc si stau la pupat. Stii pe cineva care poate sa imi acorde credit?"
“Buna, eu sunt Foxy si am aproape 2 ani. Am fost independenta de mica si am locuit singura in ansamblul rezidential „Campului”. Intre timp mi-am dat seama ca imi plac copiii si cum pe aici nu am gasit nici unul, am zis sa aplic la „Programul Prima Casa pentru Catei”. Cei la care stau in chirie pot garanta pentru mine, imi place sa ma joc si stau la pupat. Stii pe cineva care poate sa imi acorde credit?”
 „Despre proiectul “Prima casa pentru catei” am auzit prima data pe cand impreuna cu Ana Maresescu, jucandu-ne de-a profesionistii, am mers cu o zi inainte in recunoasterea traseului unui maraton de ciclism cross country (Prima evadare). Sincer, nu m-a atras proiectul cat m-a atras pasiunea cu care imi vorbea Ana despre el, pasiune care m-a facut sa ma gandesc la oamenii care tac si fac. Privit din afara, un astfel de proiect poate parea o picatura intr-un ocean de probleme in sistemul medical si de invatamant, de coruptie dusa la nivel de aparat de stat, de politicieni belicosi, de mizerie morala in general, dar cum oceanul e format din picaturi, acesta merita limpezit asa picatura cu picatura, proiect cu proiect. In concluzie am spus fara ezitare: I’m in!”, spune Tibi Minzu, in interviul acordat pentru blog.La final este pregatita si o surpiza – expozitia „Povestea #Bucuriei”. Care Bucurie? Cea mai cunoscuta catelusa buldog francez, cea care a cucerit online-ul cu fotografiile ei si a carei poveste va fi pusa pe simeze, intr-o prezentare inedita realizata alaturi de Silviu Racheriu, stapanul ei.
sursa foto: https://www.facebook.com/bucurialuisiluk
sursa foto: https://www.facebook.com/bucurialuisiluk