De 859 Vizualizari

Prietenie si suferinta

Se spune despre caini ca sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar Simon si Sammie, doi catelusi raniti, par sa fi descoperit adevarata prietenie chiar in relatia ce s-a inchegat intre ei.

Potrivit Huffington Post, preluat de zooland.ro, un adapost pentru caini din New York a postat pe Facebook o imagine induiosatoare: cei doi prieteni par a se tine de labute, intr-o incercare emotionanta de a-si alina reciproc durerea. Ambii catelusi au fost raniti, inainte de a fi adusi la centrul de salvare.

„Simon l-a auzit pe Sammie plangand si a dat imediat buzna in cabinetul in care era consultat. L-a luat de labuta si parca a incercat sa ii spuna ca totul va fi bine: Hei, prietenie, ce ai patit? Nu iti face griji! Te vor salva baietii acestia de aici”, povesteste, emotionat, unul dintre veterinari.

In timp ce Simon, in varsta de un an, se recupereaza de o boala a pielii, Sammie, in varsta de 4 luni, a fost descris de personalul medical drept un caz critic: a fost impuscat, tarat cu masina si vopsit cu spray albastru.

Poate ca cei doi mai au de trecut prin multe suferinte, pana se recupereaza, dar macar stiu ca se au unul pe celalalt…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X