De 955 Vizualizari

Prietenie neconditionata

Un catel orb si abandonat este ajutat de prietenul sau patruped

O poveste despre prietenie, plina de emotie – este oferita, potrivit dailymail.co.uk, de doi catei abandonati, care traiesc acum intr-un adapost din nordul Angliei. Acestia au fost gasiti impreuna, iar Glenn, un caine din rasa Jack Russell este orb, el fiind ajutat în permanenta de prietenul sau Buzz.

jack2

Potrivit angajatilor adapostului, Glenn se sprijina pe Buzz in fiecare zi, de parca ar stii ca acesta nu o sa-l paraseasca niciodata.

jack3

Buzz isi ajuta cu multa rabdare prietenul nevazator, in orice activitate, de la gasirea bolului cu mancare pana la plimbarea prin curtea adapostului. Ori de cate ori Glenn nu reuseste ceva, Buzz ii atinge botul de pentru a-l atentiona ca se abate de la traseu.

jack4

Despre cine erau stapanii celor doi, sau cum de au ajuns cei doi sa se cunoasca nu se stie, dar cert este ca cei de la adapost incearca sa le gaseasca impreuna o familie iubitoare, nedorind sa ii desparta.

jack5

Se estimeaza ca ambii ar avea in jur de 9-10 ani.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X