Sari la conținut
Home » Prietenia emoționantă dintre un cățel și un elefant! Patrupedul i-a fost alături în ultimele clipe

Prietenia emoționantă dintre un cățel și un elefant! Patrupedul i-a fost alături în ultimele clipe

Prietenia emoționantă dintre un cățel și un elefant! Patrupedul i-a fost alături în ultimele clipe.

Legătura lor specială a impresionat pe toată lumea!

Pentru Pancake, o căţeluşă extrem de prietenoasă şi foarte iubitoare, salvarea de pe străzi și începutul unei noi vieți într-un centru pentru elefanți i-a schimbat radical viața.

Când Katherine Connor, fondatoarea şi CEO-ul refugiului natural BLES a aflat despre Pancake, a adoptat-o ​​şi a dus-o la adăpost, unde s-a adaptat foarte bine, chiar dacă nu este nici măcar pe departe asemeni unui elefant.

De fapt, nu este deloc neobişnuit ca alte animale care trăiesc în refugiul natural BLES să se implice în lucrurile importante care se întâmplă sau care sunt pe cale să se întâmple în acest loc.

Elefantul Boon Thong a fost salvat dintr-o tabără unde era nevoit să transporte turişti. Din această cauză, coloana vertebrală a suferit traume şi era pe punctul de a se fractura. Din fericire, a ajuns la adăpost, unde a fost capabil să ducă o viaţă liniştită şi să se bucure de dragostea îngrijitorilor.

Când a ajuns era complet epuizat, dar mediul şi oamenii l-au făcut să înţeleagă faptul că viaţa lui era pe cale să se schimbe radical.

Prietenia emoționantă dintre un cățel și un elefant

În ultima zi a lui Boon Thong, Pancake şi Katherine au stat alături de el timp de nouă ore.