Sari la conținut
Home » Prețuri incredibile pentru cele mai scumpe animale de companie din lume!

Prețuri incredibile pentru cele mai scumpe animale de companie din lume!

  • de

Prețuri incredibile pentru cele mai scumpe animale de companie din lume!

Ashera, cea mai rară, cea mai mare și cea mai scumpă pisică din lume! 125.000 de dolari pentru un exemplar

Rasa a fost creată prin încrucișarea a două feline domestice exotice: pisica Savanah și pisica Bengal în anul 2008 în laboratoarele Lifestyle pets. Cele mai multe exemplare pot fi întâlnite în America, Asia si Rusia.

În mitologia veche, Ashera era numele unei zeițe. Este numită zeița pisicilor domestice de astăzi.

Pisica Ashera are greutatea de aproape 15kg și lungimea de un metru.

Blana este asemănătoare cu a unui leopard, iar anual se vând aproximativ 50 de pisici Royal Ashera.

Pisica Ashera este renumită pentru eleganța cu care merge în lesă și modului prin care socializează cu copii și alte animale, cum ar fi câinii.

Are o fire blândă, calmă, un temperament liniștit și este foarte prietenoasă.

Sphynx-ul!

Rare sunt animalele care nu au blană, iar pisica Sfinx poate părea, din acest punct de vedere, o mică ciudățenie a naturii. Din nefericire, mulți o consideră chiar urâtă. Însă, contrar părerii multora, Sfinxul este unul dintre cele mai inteligente, prietenoase și iubitoare animale de companie.

Deși la prima vedere arată destul de înfricoșător, pisicile Sfinx sunt cele mai iubitoare și afectuoase pisici. Sunt chiar posesive, pentru că își doresc toată atenția, grija și iubirea ta. Te urmează peste tot prin casă, le place să se pună la tine în brațe și să toarcă mulțumite.

Mastifful Tibetan

Gigantic, mai mult lung decât înalt, Mastifful Tibetan este un câine puternic, musculos, atletic și agil în același timp, cu o statură demnă. Masculii adulți au o înălțime de minim 66 de centimetri, iar femelele minim 61 de centimetri. Greutatea variază între 36-72 de kilograme, în funcție de sexul, înălțimea și constituția câinelui. Blana densă este destul de lungă și există o „coamă” în jurul gâtului și al umerilor, care este mai evidentă la masculi. Blana poate avea multe culori și modele – pentru detalii complete consultă standardul rasei.

Câine de pază până în străfundul sufletului, Mastifful Tibetan este o rasă căreia trebuie să îi acorzi multă atenție. Este distant cu străinii și în mod natural protector cu familia și proprietatea sa. E nevoie de manevrare experimentată, socializare și dresaj, ca în cazul tuturor raselor de pază. În căminul potrivit va fi un companion calm, afectuos și loial.