De 2635 Vizualizari

Preşedintele Traian Băsescu s-a pozat cu o pisică doar pentru imagine? Află de la noi adevărul!

 

base2_05_81212513cd

Ultima zi a weekendului a venit cu o surpriză pentru internauţi: preşedintele Traian Băsescu a postat câteva imagini din vacanţa sa din Apuseni.

În două fotografii, primul om în stat ţine în braţe o pisică superbă, pe care o mângâine drăgăstos.

 

Utilizatorii reţelelor sociale au reacţionat imediat, unii aplaudând gestul preşedintelui, alţii spunând că totul este o strategie de imagine.

base pisi

Din fericire, printre iubitorii de animale există şi oameni din subordinea lui Băsescu, care ne-au mărturisit că “omul chiar apreciază animalele”.

În plus, se pare că Băsescu a căutat mereu să fie înconjurat de necuvântătoare: “Întotdeauna a avut câini acasă. A avut grijă de ei ca de ochii din cap. Cei de la clinica veterinară Ilioara ştiu foarte bine că erau sunaţi chiar de Băsescu, care se interesa de analizele patrupezilor lui. Se pricepe la rase de câini, e un bun cunoscător în domeniul chinologiei şi îşi arată afecţiunea sau mila faţă de orice animal. Aşa este toata familia Băsescu, dar lucrul ăsta se ştie deja”, ne-a spus o persoană apropiată preşedintelui.

 

 

 

3 Comentarii

  1. mare stirea asta e imensa

  2. Si pana la urma care-i treaba cu pisica?De unde a luat-o? Care- viata ei?

  3. mirela din canada spune:

    Presedintele Basescu este o persoana minunata care intr-anevar iubeste animalele si nu pentru imagine,are un suflet mare si o sotie cu totul speciala.Multa sanatate domnule presedinte si putere de munca in continuare ca sunt multe de facut in aceasta tara

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X