Sari la conținut
Home » Povestea unor frați reuniți! Cei doi câini au fost separați pentru o lungă perioadă de timp

Povestea unor frați reuniți! Cei doi câini au fost separați pentru o lungă perioadă de timp

  • de

Povestea unor frați reuniți! Cei doi câini au fost separați pentru o lungă perioadă de timp.

Dificultatea cu care două animale sunt adoptate în același timp!

Câinii care au fost abandonaţi își doresc să își găsească o familie iubitoare.

Echipa de la Refugio de Castilón, Franţa, a făcut acelaşi lucru pentru Laurel şi Hardy, doi fraţi blănoşi care aveau nevoie de o familie care să-i adopte pe amândoi.

Laurel şi Hardy sunt doi căţeluşi adorabili care au fost salvaţi în nordul Franţei. Ambii au fost găsiţi în timp ce rătăceau pe străzi.

„Vi-i prezentăm pe Laurel şi Hardy, doi masculi de 5 ani metis de Griffon, sterilizaţi şi vaccinaţi. Doi năzdravani adorabili, totuşi atât de greu de adoptat împreună, dar cum le-am putea separa inimile? Deci, haideţi să facem un efort pentru ei” – este mesajul publicat de adăpostul condus de Marie-Thérèse Marie, pe contul oficial de Facebook.

Casa ar trebui să aibă, de preferinţă, un spaţiu generos şi multă dragoste nu doar pentru unul, ci pentru amândoi, deoarece niciunul nu vrea să trăiască fără celălalt.

„Au ajuns la noi la centru, dar nu le cunoaştem trecutul. Sunt atât de prietenoşi, încât se consolează reciproc. Sunt două iubiri adorabile – foarte afectuoşi şi sociabili cu ceilalţi patrupezi. Căutăm acea familie de vis care să îi primească şi să le ofere o casă în care să fie iubiţi la fel de mult pe cât se iubesc ei.” – a mai scris Marie-Thérèse Marie în mesajul său.

Povestea unor frați reuniți