De 1372 Vizualizari

Povestea trista a lui Thomas – are un sfarsit fericit!

sursa foto - http://www.lovemeow.com

Bored Panda relateaza zilele acestea povestea trista a unui pisoi din California, denumit ulterior Thomas, petrecuta in urma cu patru luni, mai exact – in luna iunie, cand un „om” – neidentificat pana la acest moment – i-a turnat acid pe cap. Evident, nu se stie nici ce l-a determinat sa faca o astfel de fapta, dar se stie ca, micuta vietate a fost gasita, in agonie, de o femeie, care a luat-o si a dus-o la veterinar. Insa aici, cand a vazut cat de grava era starea ei,  o jumatate de fata fiind distrusa, medicul i-a prescris cateva medicamente, apoi a recomandat eutanasierea animalului….mai ales ca a fost depistata si FIV pozitiv.

Salvatoarea felinei nu a acceptat solutia propusa de medic si a sunat la „Sanctuarul lui Milo”, organizatie non-guvernamentala care se ocupa cu ingrijirea animalelor care au nevoie de o a doua sansa la viata, iar ingrijitorii au venit imediat sa se ocupe de pisica. Au botezat-o „Sir Thomas Trueheart” si au dus-o de urgenta la un alt medic veterinar, care a luat-o imediat in ingrijire. Thomas a luat antibiotice puternice si a fost supus unei operatii chirurgicale.

thomas-1

Acum, pisoiul se recupereaza foarte bine, iar cei de la Sanctuarul Milo scriu, pe pagina de Facebook a organizatiei, urmatoarele randuri: „Desi a trecut prin atatea, Tommy a fost atat de curajos, incat acum gaseste puterea sa isi arate afectiunea fata de toti oamenii care il ingrijesc”.

Un singur comentariu

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X