De 25064 Vizualizari

Povestea lui ”Sugar”, cățelușa husky abandonată pe câmp, este FASCINANTĂ I GALERIE FOTO

Povestea lui ”Sugar”, câinele husky abandonat pe câmp, este fascinantă! O câțelușă din rasa Husky Siberian a fost găsită într-o stare foarte gravă pe străzile din Sacremento, California și a fost dus la centru pentru recuperarea animalelor. Medicii veterinari i-au acordat imeiat primul ajutor, iar din cauza tratamentului puternic administrat pe cale orală, aceasta a făcut alergie medicamentoasă.

Inițil, cățelușa afost abandonată pe câmp de stăpânii ei și a fost salvată în ultimul moment de angajații adăpostului. După câteva luni de tratament, salvatorii au reușit să o aducă la normal.

Cât timp a fost internată, vietatea a primit numele „Sugar“, deoarece comportamentul ei dulce și prietenos față de oameni nu sa schimbat chiar dacă a trecut prin chinuri groaznice.

O familie cu șase copii au adoptat-o pe Sugar, iar după puțin timp cățelușa și-a revenit spectaculos, blana ei a început să crească din nou, deoarece noua ei familie are mare grijă de ea, potrivit wittyfeed.com.

Cainele este in masura ca prin felurite gesturi sau prin diversele moduri de a latra, prin modul in care tine urechile si prin intreaga expresie a capului sa arate care ii este dispozitia in momentul respectiv.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X