Sari la conținut
Home » Povestea incredibilă a unui câine bătrân. „Părea atât de epuizat și practic s-a prăbușit la pământ”

Povestea incredibilă a unui câine bătrân. „Părea atât de epuizat și practic s-a prăbușit la pământ”

Povestea incredibilă a unui câine bătrân. „Părea atât de epuizat și practic s-a prăbușit la pământ”! Louie este un câine senior, dar bunătatea si curajul nu îi lipsesc, lucru bine cunoscut stăpânii lui.

Louie are 12 ani. Pe zi ce trece îmbătrânește și devine din ce în ce mai lent, însă în una din zile, patrupedul a plecat de acasă. Stapanii lui s-au ingrijorat si s-au gandit la tot ce este mai rau.

În timp ce stăpânii îl căutau îngrijorați, Louie dădea dovada de curaj nebun. După ce a fost plecat mai mult de o zi, câinele s-a întors la cei care îl iubesc atât de mult. Familia a fost incantata sa il vada si a rasuflat usurata. Dar au gasit la gatul lui, legat de zgarda, un bilet.

„Parea atat de epuizat si practic s-a prabusit la pamant. Eram ingrijorati cat a disparut. Ne gandeam ca poate cineva l-a ranit. Dar, dupa ce am citit biletul pe care l-am gasit la zgarda lui, am rasuflat usurata.

Inima mea s-a topit pe loc! Pe bilet scria: ‘Louie este eroul zilei. M-a condus la Maddy care avea probleme. Era prins sub o grămadă de crengi si lemne. Cu respect, Rob”, a povestit Marolyn Diver pentru Thedodo.com.

Rob este un fermier care locuieste la câțiva kilometri de stapanii lui Louis. Maddy este cainele barbatului care a avut probleme. Din fericire, a fost salvata la timp cu ajutorul câinelui bătrn.