Povestea incredibilă a unui băiețel! A mers să adopte un nou prieten, însă în adăpost și-a găsit pisica pierdută de 1 an.

Decizia de a adopta un nou animal de companie a dus la o revedere cu totul emoționantă!

Unul dintre cele mai grele momente prin care poate trece o persoană este dat de pierderea sau dispariția animalului de companie preferat. Așa s-a întâmplat și în situația următoare, însă viața avea să rezolve orice problemă!

Un băieţel de numai cinci ani, pe nume Ronnie, a trecut printr-o grea experiență. Phoenix, pisica familiei şi cea mai bună prietenă a lui a dispărut de acasă în urmă cu un an şi jumătate. Oricât de mult au încercat să o găsească, totul părea pierdut, iar fiecare clipă fără pisica familiei creștea riscul unui eveniment tragic.

După ce s-au resemnat cu pierderea pisicii, aceștia au decis să meargă la un adăpost local de animale, pentru a putea lua o nouă felină.

La adăpost au găsit pisica pierdută în urmă cu un an!

Când au ajuns acolo, Ronnie şi mama lui au izbucnit în lacrimi când au găsit, în mod uimitor, pisica pierdută cu multe luni în urmă. Micul Ronnie nu a putut să-şi reţină bucuria, ţipând şi plângând de fericire.

Se pare că Phoenix a fost găsită hoinărind pe străzi şi a ajuns în adăpost mulţumită gestului de bunătate al unui străin. Când au examinat pisica, veterinarii au descoperit că avea microcip de identificare. Dar atunci când l-au scanat, au aflat cu dezamăgire că familia se mutase de ceva vreme de la acea adresă.

„A fost minunat să o mai pot îmbrăţişa. Ea a devenit o parte importantă a vieţii noastre”, a exclamat băiatul fericit!

Drept urmare, pisica a rămas în adăpost aşteptând să fie adoptată de o nouă familie. Însă povestea ei a avut un sfârşit mult mai fericit decât putea să-şi imagineze, revenind la foştii săi proprietari.