Povestea emoționantă a unui bărbat fără adăpost! El caută pe cineva să îi adopte câinele, după ce a fost găsit grav bolnav.

Cei doi erau cei mai buni prieteni!

O femeie pe nume Jenine-Lacette DShazer a observat un bărbat fără adăpost, care stătea îmbrățișat cu câinele său favorit. Jenine a adus o pătură pentru bărbat şi pentru câinele său, apoi le-a cumpărat ceva de mâncare.

Omul s-a identificat drept Clifford James Herbert, în vârstă de 60 de ani. Câinele lui se numea Baby şi bărbatul avea să-i ofere câteva informaţii cu totul emoționante.

Potrivit thedodo.com, el i-a mărturisit că are cancer, iar dorinţa lui cea mai mare a fost ca cineva să îi adopte câinele, pe Baby.

„Ea este lumea mea”, a mărturisit Cliff în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Fresno Bee.

 

Din păcate, Cliff este conştient că luptă împotriva unui cancer pe care nu-l poate înfrânge.

„Este prietena mea cea mai bună şi mă protejează” Şi la rândul său, bărbatul face tot posibilul să aibă grijă de căţeluşă. S-a constatat că Cliff a salvat-o pe Baby din ghearele uni bărbat care o bătea cu o lanternă.

Baby a fost adoptată de o femeie pe nume Stephanie Walker. Familia lui Stephanie are şi alţi câini în grijă, aşa că Baby nu va rămâne niciodată singură, oferindu-i lui Cliff pacea pe care o merită în ultimele săptămâni de viaţă.

Povestea emoționantă a unui bărbat

Totul se pare că a fost rezolvat pentru adorabilul patruped, iar bărbatul fără adăpost a reușit să își împlinească visul.