De 1157 Vizualizari

Povestea emotionanta a lui Norris

Ce decizie a luat stapana, cand medicii au recomandat eutanasierea pisicutei grav bolnave?

 

Mirror.co.uk (mirror.co.uk) relateaza povestea pisicutei Norris, care s-a nascut o o malformatie foarte grava: gura de lup.

Potrivit adevarul.ro care a preluat articolul, felina avea o despicatura in cerul gurii si, din aceasta cauza nu se putea hrani normal. Maformatia poate sa apara si la oameni si se rezolva printr-o operatie, in primele saptamani de viata ale copilului. La animale insa, veterinarii recomanda de obicei eutanasierea. Si acest lucru s-a intamplat si in cazul lui Norris, care avea dintii foarte deformati si o parte din buza lipsa.

norris1

Pentru ca nu putea sa bea sau sa manance, veterinarii i-au dat numai cateva saptamani de trait, iar stapana a fost sfatuita sa recurga la eutanasiere, pentru a scuti pisicuta de suferinta, scrie Daily Mirror.

Femeia nu a vrut totusi sa renunte, iar pisica a trecut prin doua operatii dificile, prin care i-au fost reconstruiti dintii si apoi gura.

norris2

 

Acum abia daca se mai pot observa urmele acestei malformatii. Norris si-a revenit complet, duce o viata normala si recent a devenit o adevarata vedeta pe Facebook.

Medicii care au operat pisica spun ca au fost impresionati de la bun inceput de rezistenta micutei feline si de dorinta ei de a trai, in ciuda malformatiei foarte grave de care suferea.

norris3

 

Norris are acum o pagina de Facebook si primeste regulat vizita fanilor din intreaga lume.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X