Sari la conținut
Home » Povestea de viață a unui CELEBRU actor de la Hollywood. Uite ce a făcut cu propriul animal de companie ca să poată supraviețui!

Povestea de viață a unui CELEBRU actor de la Hollywood. Uite ce a făcut cu propriul animal de companie ca să poată supraviețui!

Povestea unui CELEBRU actor de la Hollywood. Uite ce a făcut cu propriul animal de companie ca să poată supraviețui!

La începutul carierei sale, Stallone era doar un amator care încerca să dea lovitura în industria filmului. Era atât de sărac încât a trebuit să vândă bijuteriile soției sale. Lucrurile au degenerat ulterior și mai mult, actorul ajungând să doarmă pe străzi.

Cel mai umilitor moment din viața sa a fost momentul în care a fost nevoit să își vândă propriul câine unui străin de pe stradă întrucât nu își mai permitea să îl hrănească. Suma pe care a primit-o în schimbul său a fost de 25 de dolari, iar când s-a despărțit pentru totdeauna de animalului său de companie, Stallone a plâns în hohote, potivit viva.ro.

Două săptămâni mai târziu, a vizionat un meci de box între Mohammed Ali și Chuck Wepner, iar acest lucru l-a inspirat să scrie scenariul pentru faimosul film “Rocky”.

L-a redactat în numai 20 de ore și a hotărât să-l vândă. A primit o ofertă de 125.000 de dolari, însă acesta avea o singură doleanță: să joace chiar el rolul protagonistului, dar reprezentanții l-au refuzat. Ei voiau să ofere rolul unui “adevărat star”.

Două săptămâni mai târziu, a fost sunat și i s-au oferit 250.000 de dolari pentru scenariu. A refuzat. I-au făcut chiar o ofertă de 350.000 de dolari. A refuzat din nou. Ei voiau doar povestea lui, dar nu pe el.După o vreme, studioul i-a oferit 35.000 de dolari pentru scenariu și să-l lase să joace rolul principal. Pelicula a câștigat 3 premii Oscar, iar Sylvester Stallone a fost nominalizat la categoria Cel Mai Bun Actor, iar filmul a fost introdus în Registrul Național American de Film ca una dintre cele mai bune producții din toate timpurile.

Și știți care a fost primul lucru pe care l-a cumpărat după ce a primit cei 35.000 de dolari?

Câinele pe care îl vânduse. Stallone își iubea câinele atât de mult încât s-a dus în locul în care renunțase la animalul său de companie și a așteptat timp de trei zile. În cea de-a patra zi, noul stăpân al cățelului și-a făcut apariția și actorul i-a explicat de ce îl vrea înapoi. Acesta a refuzat să i-l dea.

Stallone i-a propus să îi ofere 1000 de dolari, însă fără succes. În cele din urmă, a fost nevoit să îl cumpere cu 15.000 de dolari! Același câine pe care îl vânduse cu doar 25 de dolari. Însă Sylvester Stallone și-a recăpătat câinele, iar acest lucru l-a făcut extraordinar de fericit.