De 14666 Vizualizari

Povestea care a IMPRESIONAT mii de oameni.O CĂȚELUȘĂ OBIȘNUITĂ salvează viața unui copil de 6 ani

Povestea care a IMPRESIONAT mii de oameni. O cățelușă obișnuită din judeţul Dolj a salvat viaţa stăpânului ei, un copil de şase ani, iar voluntarii unei asociaţii de protecţie a animalelor, care au vrut să facă un gest frumos pentru ea, i-au acordat îngrijiri medicale gratuite. Căţeluşa a devenit celebră după ce, o noapte întreagă, l-a încălzit cu trupul ei pe micul ei stăpân, dispărut de acasă.

Fetiţa este o căţeluşă cu ochi blânzi, care stă cu capul plecat şi se ascunde în cuşcă atunci când e privită. Săptămâna trecută, căţeluşă a salvat viaţa micului ei stăpân – un copil de 6 ani, cu probleme psihice, dispărut de acasă, dintr-un sat din Dolj. Băiatul a supravieţuit o noapte întreagă sub cerul liber doar pentru că animalul devotat l-a încălzit cu trupul său.

Mulţi oameni s-au oferit să adopte căţeluşa-eroină, însă stăpânii ei au refuzat categoric să renunţe la ea. Fetiţa este foarte ataşată de micul ei stăpân.

Janina Dumitraşcu – voluntar la Asociaţia de protecţia animalelor: „Este un exemplu că nu toţi câinii sunt răi, ea este un exemplu că ei, de fapt, sunt prietenii noştri, ei trăiesc pentru noi”, potrivit digi24.ro.

Un singur comentariu

  1. Cu cat cumosc mai bine oamenii, cua tat iubesc mai mult cainii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X