Poveste super haioasă! Acest cățel drăgălaș a intrat într-o zi într-o curte și, după ce stăpâna casei îl mângâia pe cap, intra după ea în casă și se așeza într-un colț să doarmă. A doua zi, sa întors și a continuat această rutină timp de câteva săptămâni, potrivit sosharethis.com.

Poveste SUPER HAIOASĂ! Câinele era foarte îngrijit și la gât avea o zgardă, iar femeia nu înțelegea de ce câinele vine să doarmă la ea și apoi pleacă.

După multe săptămâni în care patrupedul făcea același lucru curios, femeia a hotărât să scrie un mesaj, l-a agățat de cureaua câinelui ca să vadă ce se întâmplă.

„Vreau să știu cine este proprietarul acestui minunat câine”, a scris ea, „și vă întreb dacă știți că în fiecare după-amiază câinele vine la mine acasă pentru a trage un pui de somn.”

A doua zi, când vietatea a venit iar să doarmă, avea răspunsul la mesajul ei atașat de cureaua câinelui și deodată totul avea sens:

”Locuiește într-o casă cu șase copii mici, de doi și trei ani. El încearcă să prindă un somn bun de după-amiază. Pot să vin și eu cu el mâine?”