4011 Vizualizari

Poveste pentru scenariu de film! Un episod palpitant din viața lui Sage

Poveste de film pentru un labrador orb din California ce a dispărut de lângă casa stăpânilor săi o săptămână. Sage a fost regăsit în momentul în care toți cei care l-au căutat zile și nopți se obișnuiseră cu gândul că a murit.

Sage, un labrador, în vârstă de 12 ani și cu deficiențe severe de vedere, a dispărut pe 24 februarie de lângă casă, după ce familia a plecat la culcare.

A doua zi, familia Cole, din California, și-a dat seama de ce s-a întâmplat și a cerut autorităților, membrilor comunității, dar și apropiaților, să-i ajute în găsirea câinelui. Familia era îngrijorată în primul rând datorită existenței masive a leilor de munte din zonă.

După o săptămână de căutări, în timpul unei drumeții niște tineri au văzut în albia râului din apropiere un morman ce semăna cu un sac de gunoi. Când s-au apropiat au descoperit că de fapt era un câine ce plutea pe apă agățat de câteva crengi. Aceștia au anunțat imediat autoritățile care s-au deplasat la fața locului pentru a-l salva pe Sage.

Serviciul de pompieri care a participat și a reușit să-l salveze pe Sage a declarat că acesta nu ar mai fi supraviețuit încă o noapte în munți datorită condițiilor meteo nefavorabile ce amenința zona.

 

Sursă: boredpanda.com

Un singur comentariu

  1. Off saracutul de el.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X